Адвокатско дружество “Кънчев, Гичева, Марникас и партньори” предоставя висококвалифицирани юридически услуги, правна и консултантска помощ и съдействие по широк спектър от казуси.

Нашите международни партньори осигуряват вашата защита на европейско ниво, като при нас ще намерите пълно корпоративно обслужване и  правна сигурност за вашия бизнес.

Нашият екип гарантира максимална удовлетвореност на всеки клиент чрез индивидуален подход, бързина, ефективност и професионализъм.

Съдружници

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ

ЗА НАС

Екипът на адвокатското дружество включва като асоциирани партньори български и чуждестранни адвокати, юристи и специалисти от други области като икономика, архитектура, счетоводство, IT и др.

Това ни позволява да предоставяме широк спектър от консултантски услуги и гарантира цялостен подход в разрешаването на конкретен казус.

Екипът ни ще Ви помогне да откриете Вашето решение, използвайки потенциала и знанията на специалистите от различни области. Така ще спестите време, средства и усилия и ще получите пълна и завършена услуга.

Адвокатско дружество “Кънчев, Гичева, Марникас и партньори” е на разположение на своите клиенти винаги, когато имат нужда от висококвалифицирана правна помощ.

Нашите клиенти са уверени, че в лицето на Адвокатско дружество “Кънчев, Гичева, Марникас и партньори” имат лоялен партньор, на който могат да разчитат.

Правото е изкуство, което представено Ви от нашето дружество, ще Ви даде сигурност и комфорт в работата с нас.

РАБОТНИ ЕЗИЦИ

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

100%

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

100%

НЕМСКИ ЕЗИК

100%

ГРЪЦКИ ЕЗИК

100%

РУСКИ ЕЗИК

100%

ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК

100%

ИСПАНСКИ ЕЗИК

100%

Управляващи съдружници

▸ Стефания Гичева e адвокат, член на Софийска адвокатска колегия ▸ Магистър по право, Юридически факултет н...

▸ Петромир Кънчев e адвокат от 2000 г., член на Софийска адвокатска колегия. ▸ Магистър по право, Юридически фа...

Пепа Марникас

Адвокат

▸ Пепа Марникас e адвокат, член на Софийска адвокатска колегия. ▸ Магистър по право, Юридически факултет на ...